Rasegenskaper

Hej igen *svälj* xD

2017-07-15 00:49 #0 av: Animallover114

Hej igen, va verkligen längesen senast (not)

Men i alla fall, har forskat  runt lite om Chinese crested och sett på flera ställen att det står att dem är väldigt lugna och ABSOLUT inte arbetsvilliga.

Det här gör mig lite orolig. Min valp som kommer i slutet av juli har mest verkat lugn när vi varit där 2 ggr. Det är absolut inget större problem om han är lite lugn. Men har ju liksom valt rasen med tanke på att dem också sägs vara raka motsatsen vad JAG nyligen forskat om på skk osv. Kan någon hjälpa mig? xD

Anmäl
2017-07-16 21:13 #1 av: Loviissen

Jag tror inte att du behöver oroa dig, alla hundar är ju individer så det är olika från hund till hund hur arbetsvilliga de är men min kines (och de flesta andra jag träffat) är helt galen i all form av arbete, med honom tränar jag freestyle, agility och rallylydnad och det finns inget han tycker är roligare än att träna och samarbeta. Men samtidigt har han en väldigt bra av/på-knapp och är lugn annars. Jag tror att om du börjar tidigt med träning som valpen tycker är roligt ska det nog inte bli några problem :)

Anmäl
2017-07-17 12:10 #2 av: Fridaaaa

De är envisa :) 
Min kines är inte arbetsvillig oftast, men finns många som är det också.

De har oftast mycket energi :) 

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2017-07-27 18:00 #3 av: Animallover114

Tack så mkt för svar!!Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.