CCD-SNACK, övrigt

29:e mars

2014-03-29 09:04 #0 av: [Nude]

Underbart väder som lockade till en lång och skön morgonpromenad. Idag firar jag min födelsedag med att gå på internationell kattutställning för att kolla in den nakna sphynxen - en gång naket alltid naket, skulle man kunna säga! Kär

Ikväll firar jag med hela världen i Earth Hour och Sylvester, som har ätit sitt nya spannmålsfria foder i nästan en vecka ska då få färskfoder.

Vid lunchtid är det 12-14 grader ut och det kommer kännas som 12-14 grader också, så det blir NAKENPREMIÄR... för hunden, alltså! Man skulle nästan kunna tro att det är Sylvester som fyller år, det är iaf han som får de skönaste överraskningarna. Skämtar

Till mig ska jag köpa en grymt god bakelse! TårtaSkrattar

Anmäl
2014-03-29 10:03 #1 av: Fridaaaa

Morgon!

Supertopphumör idag, kan det bli annat när Sol skiner genom fönstret när man vaknade? Skrattar Ska till stan idag hade jag tänkt, Börjes blir det inte pga att det är någon klädvisning där idag = massor av folk, nej får bli stan istället. 

Ha en toppendag! Skrattar

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2014-03-29 15:39 #2 av: [elmaek]

Grattis #0 på Din dag! Se till så den blir så underbar så! Hjärta

Själv startade jag morgonen med tvättstuga, 7-14. Tog ut Molly på en 40 minuters promenad tidigare idag, hon blir helt galen av värmen och får sina spratt! Var nyss ute en kort runda.. jag har konstigt nog fått mens (?) ... har ätit minipiller i fleeera år och inte haft mens på ca 4 år. Antar operationen (där dom gjorde skrapning för att se om jag verkligen har cancer eller inte) satte igång en menstruation? Jag vet inte Oberörd Jag har mensvärk och blödningarna är.... jag vet inte? Blod i alla fall men minns inte hur mens ska se ut så jag kan inte jämföra så jag vet inte. Läkaren ringer om operationsresultatet på torsdag så ska fråga han OM man kan få en menstruation efter skrapning + borttagning av celler FAST man äter minipiller som ALLTID tagit bort min mens... frågetecken frågetecken! Så jag har inte orkat mycket idag dessvärre... oro + blödning + ont = frågetecken.

Anmäl
2014-03-29 17:42 #3 av: [Nude]

#2 I mina öron låter det som en blödning efter skrapning snarare än mens. På torsdag, och det är snart, vet läkaren att svara på din oro. Skönt! :)

Vi tog en promenad på sju km vid lunch. Jag ville till Arken Zoo för att köpa en riktigt bra sele till honom och det är en bra bit att gå dit och tillbaka.
Solen sken och det var härligt varmt, så Sylvester hade bara ett litet nätlinne på sig som skydd mot den första solen. När vi kom hem ville han leka mer "studsa boll" (vi gjorde det några ggr under promenaden), men se det ville inte matte. Även om han tycker att lååånga, raska promenader är som piss i Missisippi, så tycker matte att det är skönt att bara få sätta sig vid hemkomsten. Gäspar

Ska ni delta i Earth Hour ikväll?Anmäl
2014-03-29 17:44 #4 av: Fridaaaa

#3 Japp, ska delta i Earth Hour Skrattar

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2014-03-29 18:02 #5 av: [elmaek]

#3 Vill bara det ska ta slut nu :(

Ja, tven får vara på men jag släcker ned i mitt rum!

Anmäl
2014-03-30 00:25 #6 av: FjantYoda

Idag (eller igår om man räknar att klockan faktiskt krypit över 12-slaget) så kom en kompis förbi som Yoda älskar, tror inte han har träffat henne på flera månader men han blir alltid så överlycklig av att se henne!


Så gjorde han årets mest perfekta inkallning! Var ett spännande barn med mamma en bit bort så Yoda drog i full fart ditåt men hann inte ända fram och jag ropade tillbaks han och han vänder och springer tillbaks till mig ÄNNU fortare än han sprang bort! Tänk vilken skillnad det är mot för förra sommaren när han såg sin chans att sticka direkt man släppte kopplet och verkligen lekte tafatt med en! Fantastiskt! Ligger mycket jobb bakom och är mycket jobb kvar! 


Under Earth hour så var jag inne i stan och skulle se bio med min bror så helt plötsligt så stängdes gatlyserna av medan vi gick över torget! 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.