CCD-SNACK, övrigt

God dag Lördag 15 mars

2014-03-15 09:45 #0 av: Fridaaaa

God dag på er!

Här blåser det men solen tittar fram då och då.
Blir lite städande inomhus idag, passa på när jag är ledig och vädret är sådär ute. Roxy ska även få sig ett bad idag, inte så poppis hehe 

Vad ska ni göra idag?


 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2014-03-15 09:58 #1 av: [Nude]

Här blåser det också hårda vindar, men solen skiner från en klarblå himmel. Igår kväll var det ösregn och stormvarning, klass 1, så jag trodde att det idag bara skulle bli en kortare göra-ifrån-sig-promenad och sen nån hjärnaktivering inomhus. Så blir det alltså inte. Inte med den här solen.  Bra kläder på både mig och hunden, så ger vi oss iväg så som vi brukar.

Sylvester har så mycket jaktlust i sig, så jag har bestämt mig för att kasta lite boll vid varje promenad, så han får utlopp för den sidan. Han älskar det. Lite nosövning på vägen till bollplanen säger han heller aldrig nej till.

Jag har också börjat cykla med honom, så han ska få springa av sig och han tjuter och skäller intensivt av glädje innan vi kommer iväg. Cyklar gör jag bara inte i sån här hård blåst. Det blir ju motvind åt något håll hur jag än cyklar. Skämtar


Anmäl
2014-03-15 10:29 #2 av: Snovit79

Och här vaknade vi med snötäcke igen, suck. Solen skiner förvisso, men allt vi ville göra ute i helgen försvann nu.

Anmäl
2014-03-15 10:39 #3 av: [elmaek]

Fortfarande lite förkyld, men har energi och ork igen.. bara näsan min som inte vill ge med sig.
Det blåser och är kallt ute så vi håller oss inne, en längre promenad senare om vädret blir bättre. Annars ska vi väl leka och träna lite antar jag Glad

Anmäl
2014-03-15 15:31 #4 av: [_annaH]

Idag träffade Dexter en hund som han träffa som valp. Då blev han livrädd för hunden, gömde sig o skrek. Sen har de inte träffats mer. Men idag kom de över och den hunden o Lady brukar leka på vår inhägnade del av trädgården. Men hon sprang in och mitt hjärta stanna, tänkte att nu får väll Dexter hjärtattack. Men nejdå! Sa inte ett ljud utan lukta på henne, sprang iväg o darra som ett asplöv. Sen sprang han dit igen o lukta lite o pussa på henne. Tog 2 min sen va allt bra, berömde han massor! Så stolt över att han kunde vistas i samma rum som en annan hund utan att skälla o skrika :). De busa dock inte utan gick mest runt i huset. 

Blåser riktigt mycket här så Dex vill helst vara inne. Har även köpt VoM mat idag till dex SkrattarOch det är mindre än en månad innan vi flyttar in i huset =)! 


Anmäl
2014-03-15 17:45 #5 av: FjantYoda

Vi har varit på playdate med en kompis och hennes Chihuahuablandning så dom sprang runt och busade tills Yoda tyckte det blev för kallt och jag hade råkat ta den urvuxna overallen med mig (han hade täcke på sig då vi for) så blev inget byte till varmare kläder! 

Däremot så vet han knappt hur man leker, men då vi tänker efter så är det sällan vi faktiskt har träffat hundar som han kan leka med men vi skulle ses igen så kanske han lär sig :)

Anmäl
2014-03-16 08:16 #6 av: [Nude]

#5 Det låter som en bra idé. Det är viktigt att han socialiseras, både med andra hundar, människor och miljöer.

Anmäl