Powder Puff

Tips på Schampo

2013-12-23 10:23 #0 av: Fridaaaa

Kommer ju bada Roxy vid behov.
Behöver tips på schampo som ni rekommenderar Glad

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2013-12-23 10:48 #1 av: [Nude]

Jag har en nakenhund, så jag kör med utspädd galltvål. Det är miljövänligt och helt ofarligt. Endast naturliga ämnen ingår. Den är helt biologiskt nedbrytbar och inga konserveringsmedel eller parfymer är tillsatta. Finns för hästar och hundar.

PP-pälsen behöver kanske något annat. Jag använder Aloe Veracreme till min hund och då köper jag märket Dr Melamad vars produkter är baserade på: "Medicinska örter, oljor, aloe vera, mineraler, salter och svarta leran från Döda havet. Bara de allra bästa råvarorna och 100% naturliga godkända ingredienser används här. Dr Melumads produkter uppfyller kraven enligt EEC s Hälsovårds- myndighet. Han använder återanvändningsbara komponenter & nedbrytningsbara ingredienser. Produkterna innehåller inga animaliska ingredienser, de är ej testade på djur och har mycket hög kvalité."

De har även schampoo och balsam speciellt framtaget för hundar. Hade jag haft en pälshund hade jag gjort ett försök med det. En återförsäljare finns på Facebook under sidnamnet AveraRosa.

Bilden är hämtad med tillstånd från Rose-Marie på AveraRosa

Anmäl
2013-12-23 13:01 #2 av: Roxie

Fluffy Puppy är det bästa schampot jag har använt.

// Sofia

Anmäl
2013-12-24 06:18 #3 av: MaaariaS

Espree milk n honey schampo funkar bäst på Max Glad

Medarbetare på Chinese crested ifokus.

Anmäl
2014-01-20 19:20 #4 av: Betthina

Själv använder jag K9, både schampoo och balsam. Supernöjd!

Anmäl
2014-01-20 19:29 #5 av: Cahira

Jag ÄLSKAR espree! Pälsarna blir rena och lättutkammade och det är drygt och räcker länge då det späds ut rätt rejält. Det luktar gott och har bara naturliga ingredienser! :)

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.