ÖVRIGT & OFF TOPIC

Vilken färg?

2013-12-23 02:11 #0 av: FjantYoda

Har alltid funderat på vad min grabb är för färg, även om han bara är en blandras så kändes det som de finns flest kunniga här! 

På bilden i år gammal i september och rätt välsolad

Anmäl
2013-12-23 02:12 #1 av: FjantYoda

som valp, januari i år

Anmäl
2013-12-23 09:51 #2 av: [Nude]

Jag skulle kalla hans färg för "slatepink" eller (skifferfärgad med rosa inslag eller tvärtom). Tror inte man säger så, men det är vad jag ser på dina fotografier. På övre bilden ser jag en ljust grå snygging med en rosa underton i huden. 

.................

P.S. Det finns inget "bara en blandras". Skämtar
Här inne har vi många mixade hundar och dessa hundar fungerar precis likadant som de renrasiga. De är hundar! Och dessa hundar behöver precis samma omvårdnad och har precis samma problem som vi ägare behöver få stöd och råd i av andra som har erfarenhet av nakenhet. Fast det här vet du ju redan... Vi ska aldrig, aldrig förringa våra hundar hur mixade de än är. Hjärta

På bilden är Sylvester vinterblek, men du ser att han är grå med en rosa ton. (Han sitter fint, men undrar storögt vad tanten gör. Han vet ju inte om att han är elev hos en kvinna som läser till hundmassör.)


Anmäl
2013-12-23 09:52 #3 av: Fridaaaa

Sicken sötnos! Blomma

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2014-01-20 19:26 #4 av: Betthina

Första bilden ser han ut att vara mahognyfärgad
Andra bilden ser han ut att vara trefärgad :)
Min nakna är trefärgad :) (bilden är tagen på vinterhalvåret, på sommrarna är han nästan svart)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.