CCD-SNACK, övrigt

Förälskad för alltid!

2013-12-07 17:13 #0 av: [Nude]

Ju mer jag lär mig om CC och ju mer jag ser deras olikheter i utseende, ju mer älskar jag den här rasen. De är så oerhört vackra, läckra, söta, sköna och härliga att titta på - allihop! Sen ska vi bara inte prata om hur det känns att ta på dom som är nakna. Tidigare var jag inte så impad av puffarna, men "herre je" vad fina de är. Ja, dom är precis lika fina oavsett form och färg, päls eller inte päls.... allihop! Jag är förälskad för alltid! KärFör övrigt har jag putsat fönster idag och bytt gardiner. Efteråt kramades Sylvester och jag och så låg vi på vår säng och beundrade vårt sovrum. Det är i såna stunder jag brukar fria. Hans tystnad tar jag som ett tecken på att han samtycker. HjärtaSkämtar

Anmäl
2013-12-08 10:35 #1 av: Kaffekopp99

Samma här,
Älskar både puffen och naken så mycket!

Anmäl
2013-12-08 15:38 #2 av: [elmaek]

Ja oja! Jag är helt förälskad i den nakna varianten :) Så fort jag ser en ute så blir jag förstenad och alldeles till mig! De är så ståtliga och otroligt vackra!
Dessvärre tycker jag inte om puffen på samma sätt som jag avgudar den nakna varianten men söta är dom!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.