Annons:
Etikettmånadens-hund
Läst 3593 ggr
[Wilbur]
2016-12-18 12:47

Vinnare - Månadens hund December

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Jultema-vinnaren är korad. En härlig gruppbild tagen av Wilbur där hundarna samlats under granen i väntan på julafton. Läs gärna artikeln nedan.

Tack alla som röstat fram mina små tomtenissar som årets sista månadens hund bild! Jätteroligt! :) Jag har redan intervjuats två gånger så jag tänkte köra en liten intervju i kommentarerna i denna tråd istället. Reglerna är enkla. Jag skriver en fråga här och någon svarar på den (vem som helst) i kommentarsfältet. Denna person avslutar sitt svar med en NY fråga som någon annan ska svara på :) lite som stafett. Min fråga lyder: Vad har din hund gjort som fått dig att skratta? :D

  • Redigerat 2022-08-17 11:32 av Niklas
Annons:
-Cissi-
2016-12-22 07:08
#1

Alicia får mej att skratta varge gång hon komer till mej och ska busa. Hon blir så ivrig om jag ska slänga en leksak eller få godis  så hon sitter och steppar med tassarna ❤️ så charmig!

Vad är det du uppskattar mest med din hund?

Medarbetare på Chinesecrested ifokus. What is it that love does to a woman? Without she only sleeps: with it alone, she lives .

[Wilbur]
2016-12-30 07:24
#2

Jag uppskattar själva grejen med att öppna ytterdörren och se tre små hoppiga odjur som tycker att när jag kommer hem är det bästa som finns i hela världen..! Det är det jag behöver för att "känna mig ledig" ;) Var kan du och din hund slappna av allra bäst?

MaaariaS
2016-12-30 17:04
#3

I sängen (min alltså hihi) Så mysigt med morronmys ❤️

Vad har din hund gjort som du är mest stolt över?

Medarbetare på Chinese crested ifokus.

Upp till toppen
Annons: